Balogh Zsuzsannának hívnak.

 

A Nemzetközi Masszázs Akadémián végeztem gyógymasszőrként.

Gyakorlati időmet az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben töltöttem. Rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem a még műtét előtt álló betegek masszírozásában illetve a már műtéten átesett betegek rehabilitációjában.

10 évig versenyszerűen sportoltam. Kajakoztam és rudat ugrottam. Sajnos ennek egy gerincbetegség vetett véget. Eltiltott az orvos a sporttól és azonnali műtétet javasolt. Szerettem volna ezt mindenféleképpen elkerülni, így alternatív megoldásokat kerestem. Ezt meg is találtam a gyógymasszázsban, illetve a gyógytornában. Ezeknek köszönhetően tünetmentesen élem az életemet. Sportolhatok, és fizikai munkát végzek nap mint nap.

 

A masszázsban megtaláltam a hivatásomat.

 

Eddigi végzettségeim:

 

Frissítő svédmasszőr

Frissítő svédmasszőr emelt szint

Gyógymasszőr

Frissítő talpmasszőr (reflexológia)

Kismama masszőr

 

A szakmában eltöltött idő alatt nagy tapasztalatot szereztem a mindennapi stressz által okozott merev, kötött izmok oldásában. Legyen szó mozgásszervi problémákról, vagy egy nehéz nap után egy kis lazításról, a masszázs a tökéletes megoldás.

 

Fontosnak tartom, hogy mind belsőleg mind külsőleg jól érezzük magunkat a testünkben. Harmóniába legyünk önmagunkkal.

 

Egy dolgot sose felejtsünk el, testünkből csak egy van, viseljük gondját!

 

Ha felkeltettem érdeklődését rövid bemutatkozásommal, akkor forduljon hozzám bizalommal! Rendezett, igényes környezetben várjuk, a XIII. kerületi Árpád Center Irodaház második emeletén.

Üdvözlöm!

 

Gáspár Csaba vagyok.

 

2007 óta foglalkozom masszázzsal és mozgásszervi panaszokkal.

 

Ez akkor még egyszerű érdeklődés volt, az évek során pedig hivatássá nőtte ki magát.

 

Sokáig tanultam Alternatív Mozgás-és Masszázsterapeuta Meseterem kezei alatt.

Akkor még nem is sejtettem milyen szerencsés vagyok, mert nem csak üres technikákat és mozdulatokat kaptam tőle, hanem szívet-, lelket és útmutatást az élethez, melyek nélkül sosem lehetnék jó szakember.

 

Hogy elméleti ismereteimet bővíthessem és hivatalosan is masszőrré válhassak, ennek megfelelő képzésen kellett részt vennem. Ehhez a Nemzetközi Masszázs Akadémiát választottam.

 

Itt 2011-ben Svédmasszőr, 2012-ben pedig Gyógymasszőri képesítést szereztem.

 

2011-2014-ig az akkori Ramada Hotel-ben (ma már Aquaworld Resort Budapest) dolgoztam és gyűjtöttem tapasztalatot. Mellette irodai masszázsokat csináltam több cégnél. Közben saját vendégeimet is kezeltem.

 

2016 elején a 13. kerület szívében, Újlipótvárosban, a Hegedűs Gyula utcában folytattam saját vállalkozásomat. Az év decemberében pedig nem sokkal messzebb, szintúgy a Hegedűs Gyula utcánál maradva, megszületett jelenlegi főhadiszállásunk, a Főnix Masszázs Stúdió.

 

2017 augusztusával még egy kicsit arrébb vándoroltunk, egészen az Árpád hídig, ahol jelenleg az Árpád Center Irodaház második emeletén masszírozunk az Árboc utca 6. szám alatt.

 

A sok év alatt sportolásból és különféle munkákból szerzett tapasztalatok megtanítottak arra, hogy az emberi szervezet elképesztő mértékben terhelhető és strapabíró, de az érdekessége az, hogy ugyan ilyen mértékben fáradékony és sérülékeny. A baj megtörténhet a pillanat tört része alatt, de szépen csendben fejlődik hetek-, hónapok és évek során is.

 

Az én célom, hogy a testében és lelkében megbomlott harmóniát a masszázs-, a személyre szabott kimozgatások és az Ön segítségével helyre állítsuk. Mert a gyógyulásához Önre van a legnagyobb szükség!

 

Így tehát szolgálatomat főként azok figyelmébe ajánlom, akik konkrét izom-, ill. ízületi fájdalommal, mozgásszervi problémával küzdenek.