Balogh Zsuzsannának hívnak.

 

2012-ben végeztem gyógymasszőrként a Nemzetközi Masszázs Akadémián.

Ezzel egy több éve dédelgetett álmomat valósítottam meg.

 

Gyakorlati időmet az Országos Reumatológiai- és Fizioterápiás Intézetben töltöttem. Itt lehetőségem volt megtanulni, hogy mennyire fontos, hogy egy beteg problémáját több oldalról vizsgáljuk és kezeljük. Egyrészt diagnosztizálja orvos, utána kell egy aktív oldal, ami a gyógytorna és mellette a passzív oldal, a masszázs! Mindegyikre szükség van, hogy ne csak a tüneteket szüntethessük meg, hanem egy teljes, fájdalommentes életvitelt folytathassunk!

 

Hiszem, hogy a mai stresszes életünk elengedhetetlen részét kell, hogy képezze a masszázs. Mind az iskolában tanult konzervatív nézőpontú terápiát, mind a modernebb elméleteket igyekszem integrálni a masszázsaim során. Mindig minden esetben a személyre szabott terápia híve vagyok!

 

12 év versenysport megtanított arra, hogy csak kitartással érhetjük el az áhított változást!

 

Ha gondolod, dolgozzunk együtt azon, hogy jól érezd magad és bírd az élet aktuális kihívásait teljesíteni, lehetőleg fájdalom nélkül!

Üdvözöllek!

 

Gáspár Csaba vagyok.

 

2007 óta foglalkozom masszázzsal és mozgásszervi panaszokkal.

 

Ez akkor még egyszerű érdeklődés volt, az évek során pedig hivatássá nőtte ki magát.

 

Hogy elméleti ismereteimet bővíthessem és hivatalosan is masszőrré válhassak, ennek megfelelő képzésen kellett részt vennem. Ehhez a Nemzetközi Masszázs Akadémiát választottam.

 

Itt 2011-ben Svédmasszőr, 2012-ben pedig Gyógymasszőri képesítést szereztem.

 

2011-2014-ig az akkori Ramada Hotel-ben (ma már Aquaworld Resort Budapest) dolgoztam és gyűjtöttem tapasztalatot. Mellette irodai masszázsokat csináltam több cégnél. Közben saját vendégeimet is kezeltem.

 

2016 elején a 13. kerület szívében, Újlipótvárosban, a Hegedűs Gyula utcában folytattam saját vállalkozásomat. Az év decemberében pedig nem sokkal messzebb, szintúgy a Hegedűs Gyula utcánál maradva, megszületett jelenlegi főhadiszállásunk, a Főnix Masszázs Stúdió.

2017 augusztusával még egy kicsit arrébb vándoroltunk, egészen az Árpád hídig, ahol jelenleg az Árpád Center Irodaház második emeletén masszírozunk az Árboc utca 6. szám alatt.

 

A sok év alatt sportolásból és különféle munkákból szerzett tapasztalatok megtanítottak arra, hogy az emberi szervezet elképesztő mértékben terhelhető és strapabíró, de az érdekessége az, hogy ugyan ilyen mértékben fáradékony és sérülékeny. A baj megtörténhet a pillanat tört része alatt, de szépen csendben fejlődik hetek-, hónapok és évek során is.

 

Az én célom, hogy a testedben és lelkedben megbomlott harmóniát a masszázs és Te segítségeddel helyre állítsuk. Mert a gyógyulásához Rád van a legnagyobb szükség!

 

A maximális hatékonyság érdekében igyekszünk folyamatosan tovább képezni magunkat. Számos, a masszázsba integrálható passzív, de akár aktívabb technika elsajátításával is.

 

Fontos tudni, hogy a rendszeres masszázs nagymértékben hozzájárul a testi-lelki egészség fenntartásához, de a személyre szabott mozgásterápia, valamint a rendszeres és változatos testmozgás elengedhetetlen alkotóelemei a teljes és hosszútávon fenntartható egészséges életnek!