Masszázsaink

 

Stresszoldó masszázs

 

A görcsös, beállt izmokat, csomókat oldjuk. Eközben csökkentjük a fájdalmat, javítjuk az artériás-, vénás- és nyirokkeringést, szabályozzuk az izomtónust.

 

Frissítő svédmasszázs

 

A test felületén manuálisan kivitelezett és terápiás céllal alkalmazott mechanikai inger, amely a szervezet válaszreakcióját, a fizikális gyógyhatást váltja ki.

 

Relaxáló masszázs

 

Lágy, nyugtató masszázs, mely többek között szabályozza a vérnyomást, optimalizálja a légzést, emeli a testhőmérsékletet, fizikai és pszichés állapotot javítja.

 

Gyógyjellegű masszázs

 

Terápiás masszázs, melynek célja a mozgékonyság és vitalitás megőrzése, visszanyerése, betegségek gyógyítása, megelőzése. Gyógymasszőri képesítéssel, svédmasszázs fogásokkal végezzük.

 

Sport jellegű masszázs

 

A technikája nagyban hasonlít a svédmasszázshoz, de egy jóval intenzívebb, erősebb formája. Sportteljesítmények fokozására, az izomanyagcsere növelésére alkalmazott masszázsforma.

 

Kismama masszázs

 

A várandósság ideje alatt is érezheti jól magát a kismama. A masszázs pihentet, megnyugtat, oldja a feszültséget. A kismama masszázst a terhesség 12. hetének betöltésétől az utolsó hónap kezdetéig vehetik igénybe. A medence és az ágyéki gerincszakasz területén csak felületi simítások végezhetők. Fontos tudni, hogy vérzés, görcsök, haskeményedés, terhességi cukorbetegség, és magas vérnyomás esetén tilos a masszázs.

 

doTERRA – AromaTouch kezelés

 

Az AromaTouch technikában 8 különféle-, terápiás tisztaságú doTERRA illóolajat használunk, melyek mind, egyedi aromás tulajdonságuk, valamint a kombinálásuk során egymásra gyakorolt hatásuk alapján kerültek kiválasztásra. Ezen illóolajok megnyugtató és kellemes hatást ébresztenek lélekben és testben egyaránt. Az AromaTouch technikát finom érintő-, simogató és lágy mozdulatokkal végezzük a gerincen-, háton és a talpakon. Az esszenciális olajok egymást követő felvitele és eloszlatása a testen, páratlan élményt nyújt, miközben az – az izmokkal együtt – ellazul, amely csodás hatást gyakorolva ezzel a szívre és a vérkeringésre egyaránt. Mivel a kezelés úgymond, “visszatanítja” a testet a pihenés-, lazítás állapotába, hatékonyabban tudunk feltöltődni és ezáltal megbirkózni a stresszel a mindennapokban. Az AromaTouch technika a lehető legjobbat hozza ki az esszenciális olajok jótékony egészségügyi hatásaiból.

 

Felhasznált olajak: Balance, Levendula, Teafa, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Vadnarancs, Borsmenta