Masszázsaink

 

Összes masszázsunkat gyógymasszőri végzettség birtokában, többségében svédmasszázs fogásokkal és minden esetben személyre szabottan végezzük.

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a test és lélek karbantartásához, enyhítsük a fájdalmat, diszkomfort érzetet, valamint kompetenciánk szerint támogassuk a mozgásszervi rehabilitációt, ezáltal a gyógyulást.

Kezelés előtt minden esetben közösen egyeztetjük az aktuális problémákat, felmerülő igényeket és mindezt szem előtt tartva kezdjük el a közös munkát.

 

 

Stresszoldó masszázs

 

A hétköznapi élet és munkavégzés során, a lelki és/vagy fizikai terhelés hatására az izmokban is feszültség keletkezik.
Ezen feszültségek oldásában kiváló segítség lehet ez a masszázs, mely során a „görcsös”, „csomós”, „beállt” izmaid új erőre kapnak és fájdalmuk is csillapodik.

 

Relaxáló masszázs

 

Lágy, nyugtató masszázs, mely a vérnyomás és légzés optimalizálásával, valamint a testhőmérséklet emelésével, tested és lelked ellazításában lehet segítségedre. A hangsúly itt a lelked megnyugtatására kerül, melyet izmaid kíméletes lazításával és az idegrendszered stimulálásával érünk el.

 

Gyógyjellegű masszázs

 

Terápiás masszázs, melynek célja a mozgásszervi problémák megelőzése, a gyógyulási folyamatok támogatása. Gyógymasszőri képesítéssel, svédmasszázs fogásokkal végezzük. A megfelelő hatékonyság érdekében itt kiemelten fontos a rendszeresség! Erősen ajánlott összekötni mozgásszervi / sport rehabilitációval.

 

Sport jellegű masszázs

 

Sportteljesítmények fokozására, sporttevékenyég támogatására, az izomanyagcsere növelésére alkalmazott masszázsforma.
Amennyiben intenzíven sportolsz, kiváló kiegészítés lehet számodra ez a masszázs.

 

Kismama masszázs

 

A várandósság ideje alatt is érezheti jól magát a kismama. A masszázs pihentet, megnyugtat, oldja a feszültséget. A kismama masszázst a terhesség 12. hetének betöltésétől az utolsó hónap kezdetéig veheted igénybe. A medence és az ágyéki gerincszakasz területén csak felületi simítások végezhetők. Fontos tudni, hogy vérzés, görcsök, haskeményedés, terhességi cukorbetegség, és magas vérnyomás esetén tilos a masszázs.

 

doTERRA – AromaTouch kezelés

 

Az AromaTouch technikában 8 különféle-, terápiás tisztaságú doTERRA illóolajat használunk, melyek mind, egyedi aromás tulajdonságuk, valamint a kombinálásuk során egymásra gyakorolt hatásuk alapján kerültek kiválasztásra. Ezen illóolajok megnyugtató és kellemes hatást ébresztenek lélekben és testben egyaránt. Az AromaTouch technikát finom érintő-, simogató és lágy mozdulatokkal végezzük a gerincen-, háton és a talpakon. Az esszenciális olajok egymást követő felvitele és eloszlatása a testen, páratlan élményt nyújt, miközben az – az izmokkal együtt – ellazul, csodás hatást gyakorolva ezzel a szívre és a vérkeringésre egyaránt. Mivel a kezelés úgymond, „visszatanítja” a testet a pihenés-, lazítás állapotába, hatékonyabban tudunk feltöltődni és ezen keresztül megbirkózni a mindennapokban folyamatosan jelenlévő stresszel. Az AromaTouch technika a lehető legjobbat hozza ki az esszenciális olajok jótékony hatásaiból.

 

Felhasznált olajak: Balance, Levendula, Teafa, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Vadnarancs, Borsmenta