Masszázsaink

 

Stresszoldó masszázs

 

A görcsös, beállt izmokat, csomókat oldjuk. Eközben csökkentjük a fájdalmat, javítjuk az artériás-, vénás- és nyirokkeringést, szabályozzuk az izomtónust.

 

Frissítő svédmasszázs

 

A test felületén manuálisan kivitelezett és terápiás céllal alkalmazott mechanikai inger, amely a szervezet válaszreakcióját, a fizikális gyógyhatást váltja ki.

 

Relaxáló masszázs

 

Lágy, nyugtató masszázs, mely többek között szabályozza a vérnyomást, optimalizálja a légzést, emeli a testhőmérsékletet, fizikai és pszichés állapotot javítja.

 

Gyógyjellegű masszázs

 

Terápiás masszázs, melynek célja a mozgékonyság és vitalitás megőrzése, visszanyerése, betegségek gyógyítása, megelőzése. Gyógymasszőri képesítéssel, svédmasszázs fogásokkal végezzük.

 

Sport jellegű masszázs

 

A technikája nagyban hasonlít a svédmasszázshoz, de egy jóval intenzívebb, erősebb formája. Sportteljesítmények fokozására, az izomanyagcsere növelésére alkalmazott masszázsforma.

 

Kismama masszázs

 

A várandósság ideje alatt is érezheti jól magát a kismama. A masszázs pihentet, megnyugtat, oldja a feszültséget. A kismama masszázst a terhesség 12. hetének betöltésétől az utolsó hónap kezdetéig vehetik igénybe. A medence és az ágyéki gerincszakasz területén csak felületi simítások végezhetők. Fontos tudni, hogy vérzés, görcsök, haskeményedés, terhességi cukorbetegség, és magas vérnyomás esetén tilos a masszázs.